Nέα της αγοράς

Το ντέρμπι Νάπολι – Ίντερ, όλη η Serie A και οι «μάχες» του Κυπέλλου Γαλλίας στα κανάλια Novasports

Το ντέρμπι Νάπολι – Ίντερ, όλη η Serie A και οι «μάχες» του Κυπέλλου Γαλλίας στα κανάλια Novasports
Με συναρπαστικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από τα γήπεδα της Ιταλίας και της Γαλλίας θα μπει το νέο έτος στα κανάλια Novasports.

To διήμερο Κυριακή 5 Ιανουαρίου και Δευτέρα 6 Ιανουαρίου οι φίλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής της Serie A όπου δεσπόζει το ντέρμπι Νάπολι – Ίντερ.  Παράλληλα, στη Γαλλία θα διεξαχθούν αγώνες για την φάση των «64» του Κυπέλλου και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα δουν το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου τις «μάχες» των Μονακό, Ρεν, Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν.

Serie A Ιταλίας

Κυριακή 5 Ιανουαρίου: 13:30 Μπρέσια – Λέτσε, Novasports5HD σε περιγραφή του Αναστάσιου Μπαϊρακτάρη, 16:00 ΣΠΑΛ – Ελλάς Βερόνα, Novasports5HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, 19:00 Τζένοα – Σασουόλο, Novasports3HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, 21:45 Ρόμα – Τορίνο, Novasports2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου: 13:30 Μπολόνια – Φιορεντίνα, Novasports4HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, 16:00 Γιουβέντους – Κάλιαρι, Novasports1HD σε περιγραφή του Αναστάσιου Μπαϊρακτάρη, 16:00 Μίλαν-Σαμπντόρια, Novasports2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, 16:00 Αταλάντα – Πάρμα, Novasports4HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, 19:00 Λέτσε – Ουντινέζε, Novasports1HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, 21:45 Νάπολι – Ίντερ, Novasports1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Κύπελλο Γαλλίας

Σάββατο 4 Ιανουαρίου: 16:00 Μονακό – Ρεμς, Novasports5HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, 19:00 Ρεν – Αμιάν, Novasports3HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου, 21:55 Μπουρζ – Λιόν, Novasports2HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Κυριακή 5 Ιανουαρίου: 21:55 Λίνας Μοντλερί-Παρί Ζεν Ζερμέν, Novasports3HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments