Αθλητισμός

Φεντερίκο Μπάρμπα: Δυσκολεύει η περίπτωσή του για την ΑΕΚ

Φεντερίκο Μπάρμπα: Δυσκολεύει η περίπτωσή του για την ΑΕΚ
Φεντερίκο Μπάρμπα: Η Ουντινέζε φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, που είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Φεντερίκο Μπάρμπα: Συνεχίζει την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να επιμένει ότι η ιδανικότερη λύση είναι ο Φεντερίκο Μπάρμπα, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ αλλά η φυσική του θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο Ιταλός στόπερ αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που αρέσει ιδιαίτερα στο Σέρβο τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», αλλά η περίπτωσή του χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και χρόνο.

Ο Μπάρμπα αγωνίζεται δανεικός από την Κιέβο Βερόνα στην Βαγιαδολίδ χωρίς να έχει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό με γεμάτες σεζόν (69 εμφανίσεις στην Serie A), ενώ το 2016 και το 2017 είχε βρεθεί κοντά σε Νάπολι και Λάτσιο. Την περσινή σεζόν είχε είχε 30 συμμετοχές στην Serie A, τις 29 ως βασικός, ενώ πρόπερσι μέτρησε 40 εμφανίσεις με την Σπόρτινγκ Χιχόν, τις 39 στην ενδεκάδα της για την Segunda Division.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη Βαγιαδολί μετρώντας μόλις πέντε συμμετοχές. Έτσι παρότι είναι δανεικός στην ισπανική ομάδα με υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι, είναι εφικτό να «σπάσει» η συμφωνία τον Ιανουάριο. Ο Ιταλός στόπερ μάλιστα εκπροσωπείται από τον Φεντερίκο Παστορέλο, το γραφείο του οποίου εκπροσωπεί και τον Μάρκο Λιβάγια, ενώ έχει συνεργαστεί σε πολλές υποθέσεις με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη δανεικό ως το καλοκαίρι από την ιταλική ομάδα που παίζει στην Serie B, αλλά θα πρέπει να βιαστούν καθώς όσο περνάνε οι μέρες εμφανίζονται και νέοι μνηστήρες για τον Μπάρμπα. Η Ουντινέζε φέρεται να έχει χτυπήσει την πόρτα της έκανε κρούση Κιέβο Βερόνα για τον Ιταλό στόπερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments