Αθλητισμός

Κώστας Αποστολάκης: Καραδοκεί ο ΑΠΟΕΛ για τον νεαρό του Παναθηναϊκού

Κώστας Αποστολάκης: Καραδοκεί ο ΑΠΟΕΛ για τον νεαρό του Παναθηναϊκού
Κώστας Αποστολάκης: Ο 20χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, με τον σύλλογο να επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του.

Κώστας Αποστολάκης: Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Παναθηναϊκός να ανανεώσει μετά τους Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη είναι ο νεαρός Κώστας Αποστολάκης. Ο ταλαντούχος πολυθεσίτη έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από το “Τριφύλλι” από πριν τα Χριστούγεννα, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει.

Η πλευρά του παίκτη παραμένει σιωπηλή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Αποστολάκης περιμένει κάτι παραπάνω στο οικονομικό κομμάτι για να πει το τελικό “ναι” και να συνεχίσει να φορά τα πράσινα. Ο 20χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του πιστεύοντας πολύ στο ταλέντο του αλλά και τις δυνατότητές του.

Σύμφωνα με το sportime.gr, η πρόταση του του Παναθηναϊκού είναι για συμβόλαιο 3ετούς διάρκεια, αλλά αυτό φαίνεται να μην καλύπτει τον Κώστα Αποστολάκη και έχει μείνει στο συρτάρι μέχρι νεοτέρας. Μάλιστα λόγω την καθυστέρησης στην ανανέωση του νεαρού έχει προκύψει ενδιαφέρον ομάδας από την Κύπρο. Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ έχει απλώσει δίχτυα για τον 20χρονο δεξιό μπακ, δελεάζοντάς τον με σχεδόν διπλάσιες απολαβές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments