Αθλητισμός

Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ: Το ταλέντο που προβάρει τα “ερυθρόλευκα”

Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ: Το ταλέντο που προβάρει τα “ερυθρόλευκα”
Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ: Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φαντζέ Τουρέ από την Κεφόμιγκ στον Ολυμπιακό.

Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ: Ο 17χρονος επιθετικός από την Γουινέα φέρεται να βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει με τους Πειραιώτες. Έτσι, όπως όλα δείχνουν μετά τους Κωστή, Φοντέ Καμαρά, Νίκολιτς και Τσούμιτς, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ξανά την έκπληξη.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο Τουρέ είναι ένας παίκτης, ο οποίος βρέθηκε στην λίστα κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, όπως η Ντόρτμουντ, η οποία μάλιστα ήταν έτοιμη να τον δοκιμάσει αλλά τελικά έκανε πίσω.

Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει και η Ρόμα αλλά και η Μπάγερν Μονάχου, που εδώ και οκτώ μήνες φερόταν να τον έχει στην αναμονή. Ο Ολυμπιακός όμως είναι τελικά ο σύλλογος που θα του προσφέρει συμβόλαιο. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Υπενθυμίζεται, πως το όνομα του Φαντζέ Τουρέ ακούστηκε για πρώτη φορά το 2017, λόγω του ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα Κ17. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 της Ινδίας την ίδια χρονιά ο επιθετικός από την Γουινέα πέτυχε δύο γκολ σε τρεις αγώνες κάτι που είχε σαν συνέπεια να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα κατασκόπων από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Άλφα Σεμέδο: Στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Άγγλους

Παράλληλα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που θέλουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να ενδιαφέρεται για τον Άλφα Σεμέδο. Πρέπει να τονιστεί όμως πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση από τις εμπλεκόμενες ομάδες. Ο Σεμέδο είναι 22 χρονών από τη Γουινέα-Μπισάου αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Παίζει κυρίως στόπερ και εξάρι και έχει 1.90 μέτρα ύψος. Έχει περάσει επίσης από Μορεϊρένσε και Εσπανιόλ, ενώ φέτος μετράει 16 συμμετοχές και 2 γκολ στην Championship.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments