Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάστασή του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάστασή του
Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν αποκλείεται η υγεία του να επιβαρύνθηκε μετά το θάνατο του αδερφού του, τον οποίο συνόδεψε την περασμένη Δευτέρα στην τελευταία του κατοικία στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη πνευμονικό οίδημα και είναι διασωληνωμένος. Ο παρουσιαστής ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχασε τον αγαπημένο του αδερφό Θάνο, φέρεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανόν να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Δεν αποκλείεται η υγεία του να επιβαρύνθηκε μετά το θάνατο του αδερφού του, τον οποίο συνόδεψε την περασμένη Δευτέρα στην τελευταία του κατοικία στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

Ειδικότερα, το ανακοινωθέν αναφέρει:

“Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εμφανώς καταβεβλημένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση είχε βρεθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και είχε προσκυνήσει  τη σορό του αδερφού του, πριν ξεκινήσει η πολιτική κηδεία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής είχε άλλωστε τεράστια αδυναμία στον αδερφό του, κάτι που ποτέ δεν έκρυψε. Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε λίγες ώρες μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του αδερφού του, Θάνου, μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία βλέπουμε τον μουσικοσυνθέτη σε νεαρή ηλικία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments