Ελλάδα

Πειραιάς: Νεκρό τρίχρονο κοριτσάκι σε πυρκαγιά

Πειραιάς: Νεκρό τρίχρονο κοριτσάκι σε πυρκαγιά
Πειραιάς: Τραγωδία στον Πειραιά με ένα παιδί να ανασύρεται απανθρακωμένο από την πυροσβεστική ύστερα από φωτιά σε κτίριο.

Πειραιάς: Το δυσάρεστο γεγονός συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής στην συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση. Το κτίριο ήταν εγκαταλελειμμένο και το είχαν καταλάβει περίπου 15 άτομα, πιθανόν τσιγγάνοι. Εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και εξαιτίας αυτής εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα κοριτσάκι τριών ή τεσσάρων ετών.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε μόνο του το παιδί στο σπίτι και εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, είναι προς το παρόν άγνωστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εγκαταλελειμμένο και το είχαν καταλάβει περίπου 15 άτομα, πιθανόν τσιγγάνοι, οι οποίοι διέμεναν εκεί. Στην πρώτη του ενημέρωση το Πυροσβεστικό Σώμα ανέφερε: “Πυρκαγιά σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα” ενώ για το περιστατικό με το παιδί: “Νεκρό παιδί εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά“. Περισσότερες πληροφορίες για την ώρα δεν υπάρχουν αφού οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το “κουβάρι” της ιστορίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καίγεται εγκαταλελειμμένο κτίριο. Πρόσφατα είχε ξεσπάσει φωτιά λίγο πριν τις 2 τη νύχτα σε εγκαταλειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Ερμού και Πιττάκη στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των υλικών που ήταν πεταμένα στο εσωτερικό του κτιρίου, η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα το κτίριο να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Αλλά και στην Θεσσαλονίκη, πάλι σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πρόσφατα έπιασε φωτιά, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας εκεί όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Ιταλικό Ινστιτούτο Πολιτισμού. Στο σημείο είχαν σπεύσει άμεσα και επιχειρήσει δώδεκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά είχε προκληθεί από άστεγους οι οποίοι έκαψαν παλέτα προκειμένου να ζεσταθούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments