Αθλητισμός

Άρης – ΠΑΟΚ: Στα 51 παιχνίδια σταμάτησε το αήττητο σερί των πρωταθλητών

Άρης – ΠΑΟΚ: Στα 51 παιχνίδια σταμάτησε το αήττητο σερί των πρωταθλητών
Άρης - ΠΑΟΚ: Τέλος έβαλε ο Άρης στο αήττητο σερί του ΠΑΟΚ. Συνεχίζει να έχει τα πρωτεία ο Ολυμπιακός με 58 ματς από τον Οκτώβριο του 1972 έως τον Απρίλιο του 1974.

Άρης – ΠΑΟΚ: Ο Άρης έκανε φοβερό ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Επικράτησε 4-2 του πρωτοπόρου στη βαθμολογία ΠΑΟΚ και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από 51 παιχνίδια. Έτσι, οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα έχασαν μετά από 665 ημέρες και το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 4 Μαρτίου του 2018, όταν είχαν ηττηθεί με 3-2.

Ο ΠΑΟΚ ονειρευόταν να καταρρίψει το ρεκόρ των 58 παιχνιδιών χωρίς ήττα που κατέχει ο Ολυμπιακός από το μακρινό 1974, ωστόσο οι συμπολίτες τους τους έβαλαν “ΣΤΟΠ”.

Οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι από τον Οκτώβριο του 1972 έως τον Απρίλιο του 1974. Τότε, είχαν χτίσει μια από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με παίκτες όπως οι Δεληκάρης, Γιούτσος, Βιέρα, Λοσάντα, Γαλάκος και Κελεσίδης. Παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και που με τα κατορθώματά τους κάνουν τους φιλάθλους να τους υμνούν μέχρι και σήμερα.

Μετά τον ΠΑΟΚ με τα 51 παιχνίδια, στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από τον Μάρτιο του 1961 έως τον Μάιο του 1962 είχε τρέξει 37 ματς χωρίς ήττα, ενώ στην τέταρτη θέση είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση από τον Οκτώβρη του 1977 έως τον Μάιο του 1978 είχε δώσει 31 ματς, χωρίς να ηττηθεί.

Υπενθυμίζεται, πως το σκορ στο χθεσινό παιχνίδι άνοιξε για τον ΠΑΟΚ ο Κάρολ Σβιντέρσκι στο 10′. Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση και με τον Λάρσον στο 17′. Στο 41′ οι “κίτρινοι” έκαναν το 2-1 με τον Φραν Βέλεθ. Ο Ρόουζ έγραψε το 3-1 και το 4-1 στο 70′ ο Σάσα. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 4-2 με τον Μάτος στο 77΄.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments