Αθλητισμός

Λούκας Σάσα: Mε την “υπογραφή” του ο θρίαμβος του Άρη επί του ΠΑΟΚ

Λούκας Σάσα: Mε την “υπογραφή” του ο θρίαμβος του Άρη επί του ΠΑΟΚ
Λούκας Σάσα: Με δικό του γκολ στο 70' ο Βραζιλιάνος έκανε τέσσερα τα τέρματα του Άρη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο ματς.

Ο Λούκας Σάσα ήταν από τους κορυφαίους στο χθεσινό αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν αυτός που έγραψε το 4-1 για τους “κίτρινους” μετά από εξαιρετική πάσα του Φετφατζίδη.

Δικαίως λοιπόν, πετά στον έβδομο ουρανό. Μάλιστα, θέλησε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του ποστάροντας το βίντεο και φωτογραφίες από το γκολ που σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Τι νύχτα κι αυτή! Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Κύριο μου!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What a night! 💥💥💥 To my Lord I will be always grateful! 🙌🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucas Sasha ⚽️ (@lucas.sasha) στις

Υπενθυμίζεται, πως ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τον Άρη το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο.

Αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς και στη συνέχεια ταξίδεψε στην Ολλανδία, για να ενσωματωθεί στη βασική προετοιμασία της ομάδας. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Lucas Sasha. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός, που γεννήθηκε στις 01/03/1990 στο Σάο Πάολο, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας» ανέφερε τότε η ΠΑΕ Άρης. Μερικούς μήνες μετά, βάζει την υπογραφή του σε ένα από τα πιο σημαντικά -αν όχι στο πιο σημαντικό- ματς της χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments