Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» Νο201

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» Νο201
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εννέα συμπληρωμένες δεκαετίες πλέον, πλημμυρισμένες από πάθος, μάχες σώμα με σώμα για την απόλυτη κυριαρχία ανάμεσα στο «κόκκινο» και το «πράσινο».

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κρατάει «αιώνια» αυτή η… κολόνια! Για την ακρίβεια… 32.726 ημέρες, όσες δηλαδή μεσολάβησαν από την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (1 Ιουνίου 1930) μέχρι το ελληνικό “clasico” της Κυριακής 5/1/2020 στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης».

Εννέα συμπληρωμένες δεκαετίες πλέον, πλημμυρισμένες από πάθος, μάχες σώμα με σώμα για την απόλυτη κυριαρχία ανάμεσα στο «κόκκινο» και το «πράσινο», το «πράσινο» και το «κόκκινο», μία διαδρομή γεμάτη από αγώνες που έκριναν τίτλους πρωταθλητή και κυπελλούχου και μεγάλες προκρίσεις.

Το «αλατοπίπερο» στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου, που από το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου (και το 1-1 του ντέρμπι «αιωνίων» του α΄ γύρου στο ΟΑΚΑ) έπιασε τα… 200! Κι ετοιμάζεται να μπει πλέον στην τρίτη εκατοντάδα αγώνων, βάζοντας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στην δέκατη δεκαετία των μονομαχιών τους μέσα στα γήπεδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments