Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τετ α τετ Μαρινάκη με Φορτούνη [vid]

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τετ α τετ Μαρινάκη με Φορτούνη [vid]
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τα είπε με τον Κώστα Φορτούνη πριν την έναρξη του ντέρμπι των αιωνίων.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Κώστας Φορτούνης είναι αναμφίβολα ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακου φέτος μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη σε ένα φιλικό παιχνίδιμε αποτέλεσμα να χάσει όλο το πρώτο μισό της σεζόν. Πλέον ο Έλληνας άσος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός συνεχίζει την αποθεραπεία του και μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά σίγουρα θέλει το χρόνο του ακόμα. Παραμένει η μεγαλύτερη απουσία για την ομάδα του Πειραιά και η μεγάλη αγωνία του Πορτογάλου προπονητή.

Ο “Φόρτου” βρέθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” προκειμένου να παρακολουθήσει από την κερκίδα το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ο Κώστας Φορτούνης τα είπε για λίγο με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχει και αυτός την αγωνία του για το πότε θα επιστέψει ο Φορτούνης και ενημερώθηκε από τον ίδιο για την πορεία της αποθεραπείας του.

Δείτε σε βίντεο από το τετ α τετ του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κώστα Φορτούνη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments