Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του
Ανδρέας Μικρούτσικος: Σοβαρή αλλά βελτιωμένη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος. Η κατάστασή του εμφανίζει μικρή βελτίωση και περίπου από τις 12 το μεσημέρι αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του πάντως, εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σοβαρή, αν και βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο εικοσιτετράωρο της νοσηλείας του.

Ειδικότερα, το ανακοινωθέν αναφέρει:

“Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου”.

Υπενθυμίζεται, πως ο παρουσιαστής εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του «Ιπποκράτειου Νοσοκομείου» χθες Σάββατο, στις 6:30, με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του ασθενούς. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος στην κηδεία του αδελφού του Θάνου, την περασμένη Δευτέρα. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τη θλιβερή είδηση έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία βλέπουμε τον μουσικοσυνθέτη σε νεαρή ηλικία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments