Lifestyle

Δημήτρης Μακαλιάς: “Έχουμε φάει πόρτα από την ΕΡΤ” [vid]

Δημήτρης Μακαλιάς: “Έχουμε φάει πόρτα από την ΕΡΤ” [vid]
Δημήτρης Μακαλιάς: Για ποιον λόγο δεν θα προβληθεί η εκπομπή που ετοίμαζε για την δημόσια τηλεόραση ο γνωστός ηθοποιός.

Δημήτρης Μακαλιάς: Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστήκε μαζί με τη σύντροφό του Αντιγόνη Ψυχράμη, έκαναν ποδαρικό το πρωί του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου. Το ερωτευμένο μίλησε για το ενδεχόμενο να τους δούμε σύντομα σε μια εκπομπή στο κομμάτι της παρουσίασης, ενώ ο Δημήτρης εξήγησε γιατί διακόπηκε άδοξα η συνεργασία του με την ΕΡΤ.

“Πολλά χρόνια είναι της μόδας τα ζευγάρια στην τηλεόραση αλλά για πολλά χρόνια η Αντιγόνη αντιστέκοταν σε αυτή την σκέψη” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς προσθέτοντας πως “τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια πως έχει μπει λίγο το μικρόβιο γιατί μας αρέσει πάρα πολύ”. Όταν, δε, ο ηθοποιός δήλωσε πως θα μπορούσαμε να τους δούμε σε μια εκπομπή που να αφορά τα παιδιά, η Σίσσυ Χρηστίδου θυμήθηκε τις συζητήσεις που ο ίδιος είχε προδώσει πως έκανε με τη δημόσια τηλεόραση για μια σχετική εκπομπή.

“Νομίζω ότι έχουμε φάει λίγο πόρτα από την ΕΡΤ. Ενώ είχαμε πάρει έγκριση και είχε περάσει η πρόταση, τελικά έγινε μια ανάκληση της δουλειάς αυτής” παραδέχθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς. “Ήταν μια εκπομπή για παιδιά, είχαμε κάνει έναν πιλότο, είχε εγκριθεί και προχωρούσε. Άμα δεν κάνει και η ΕΡΤ κάτι τέτοιο, το οποίο δεν έχει καθόλου εμπορικό χαρακτήρα αλλά πιο πολύ εκπαιδευτικό χαρακτήρα… Αλλά δυστυχώς η αλλαγή της διοίκησης έφερε και αλλαγή σε αυτό. Οπότε είμαστε στον πάγο”.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, επίσης, ήταν κατηγορηματική με τη σειρά της πως δεν θα την ενδιέφερε μια συμμετοχή με τον αγαπημένο της σε επόμενο κύκλο του “Globetrotters”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments