Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού συνομίλησε με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς κατά την ανάπαυλα του ντέρμπι με τους "Πράσινους".

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη το βράδυ του Σαββάτου έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό με την επικράτηση του επί του Παναθηναϊκού να βρεθεί μόνος πρώτος στη κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ. Οι “Ερυθρόλευκοι” παρουσιάστηκαν αρκετά νευρικοί χθες στο Φάληρο κόντρα στους “Πράσινους”, ωστόσο χάρις το όμορφο γκολ του Ελ Αραμπί κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πολυπόθητο “τρίποντο” φέρνοντας εις πέρας την αποστολή τους.

Η εικόνα των Πειραιωτών στο πρώτο μέρος δεν ήταν αυτή που ήθελε τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ημίχρονο βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Εκεί φρόντισε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θυμίζοντας τους την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε να βρεθούν μόνοι πρώτοι στη κορυφή μετά το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ.

«Χθες μας ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε και σήμερα (χθες) έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε μόνοι πρώτοι. Θα αυτοκτονήσουμε;» φέρεται πως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνοντας σύνθημα αφύπνισης στους “Ερυθρόλευκους”. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο αποφασιστικοί. Ανακτώντας τη χαμένη κατοχή της μπάλας από τους αντιπάλους τους κατάφεραν να προκαλέσουν αρκετούς κινδύνους μπροστά από την εστία του Σωκράτη Διούδη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μάλιστα στο 74′ είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του, με τον Ελ Αραμπί να χρίζεται “χρυσός” σκόρερ για την ομάδα του χαρίζοντάς την νίκη και ταυτόχρονα τη κορυφή της βαθμολογίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments