Αθλητισμός

Φεντερίκο Μπάρμπα: “Σβήνουν” οι ελπίδες της ΑΕΚ – Υπογράφει στην Ουντινέζε

Φεντερίκο Μπάρμπα: “Σβήνουν” οι ελπίδες της ΑΕΚ – Υπογράφει στην Ουντινέζε
Φεντερίκο Μπάρμπα: Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός απομακρύνεται από την Ένωση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Ουντινέζε.

Φεντερίκο Μπάρμπα: Σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στρέφεται πλέον ο Ίλια Ίβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να βλέπει πως ο 26χρονος αμυντικός Φεντερίκο Μπάρμπα απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται πλέον σε διαπραγματεύσεις για τη μετακίνησή του στην Ουντινέζε, με τον ιταλικό σύλλογο να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Η περίπτωση του εξαρχής δεν ήταν εύκολη για την ΑΕΚ, με τους “Κιτρινόμαυρους” ωστόσο να διατηρούν ακόμη τις όποιες ελπίδες τους για την υπογραφή του 26χρονου. Δημοσιεύματα από τη γειτονική Ιταλία αναφέρουν πως ο Φεντερίκο Μπάρμπα βρίσκεται πολύ κοντά στην διευθέτηση της ολοκλήρωσης του δανεισμού του από την Βαγιαδολίδ.

Οι Ισπανοί δεσμεύουν τον ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο ο ίδιος προσπαθεί να τερματίσει πρόωρα την συνεργασία του μαζί τους επιστρέφοντας στην Κιέβο Βερόνα και από εκεί στον επόμενο προορισμό του. Μάλιστα μετά την ΑΕΚ στο παιχνίδι της διεκδίκησης του μπαίνει γερά και η Ουντινέζε. Οι Ιταλοί όπως τονίζεται είναι μάλιστα έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ στην Κιέβο προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Η κίνηση αυτή αυτομάτως φέρνει την ομάδα από το Ούντινε σε πλεονεκτική θέση έναντι της ΑΕΚ, η οποία επεδίωκε τον δανεισμό του παίκτη από την Κιέβο Βερόνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments