Αθλητισμός

Γιασίν Μεριά: Δεν υπολογίζεται και αναζητάει ομάδα

Γιασίν Μεριά: Δεν υπολογίζεται και αναζητάει ομάδα
Γιασίν Μεριά: Ο Τυνήσιος στόπερ είναι "ξένο σώμα" στην ομάδα του Πειραιά.

Γιασίν Μεριά: Ο Μεριά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, το οποίο τείνει να κλείσει άδοξα, καθώς ο Τυνήσιος απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ομάδα του Πειραιά. Όταν αποκτήθηκε θεωρήθηκε ένας αμυντικός που ο Ολυμπιακός μπορεί να στηριχτεί πάνω του. Οι εμφανίσεις του αρχικά δεν ήταν ιδανικές αλλά ούτε απογοητευτικές.

Με το πέρασμα του χρόνου και μετά από τις τρομερές εμφανίσεις του στο Κόπα Άφρικα το καλοκαίρι, κέρδισε μια θέση βασικού στους “ερυθρόλευκους”.

Ωστόσο, αντί να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, υπέπεσε σε τρομερά λάθη σε πολύ σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να γίνει στόχος των φιλάθλων της ομάδας αλλά και να απογοητεύσει τον προπονητή του. Ταυτόχρονα η ψυχολογία του είναι σε τραγική κατάσταση. Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα του Μεριά αυτή τη στιγμή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δε θυμίζει σε τίποτα τον καλό του εαυτό και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής με τον Παναθηναϊκό και προτίμησε να πάρει τον Αβραάμ έστω και τραυματία. Ο Μεριά φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, με τους εκπροσώπους του να το ψάχνουν προς Γαλλία. Το σίγουρο είναι ότι οι μέρες του στον Ολυμπιακό τελειώνουν. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments