Αθλητισμός

Ουίλ Τσέρι: Τελειώνει από τον Ολυμπιακό μετά από επεισόδιο με τον Μπόλντγουιν

Ουίλ Τσέρι: Τελειώνει από τον Ολυμπιακό μετά από επεισόδιο με τον Μπόλντγουιν
Ουίλ Τσέρι: Ο Αμερικανός είχε επεισόδιο με τον Ουέιντ Μπόλντγουιν στην προπόνηση και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει να τον "τελειώσουν".

Ουίλ Τσέρι: Τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Η πρόσφατη ήττα από την Φενέρ στο ΣΕΦ έφερε προβληματισμό στον Πειραιά. Η θέση του Κεστούτις Κεμζούρας στην ομάδα μόνο σίγουρη δεν είναι και το παιχνίδι με την Βαλένθια αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Λιθουανού στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα έγινε πιο βαρύ στον Ολυμπιακό μετά από ένα επεισόδιο που σημειώθηκε στην προπόνηση. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τεχνικός της ομάδας ζήτησε από τον Ουέιντ Μπόλντγουιν να παίξει πιο σκληρή άμυνα. Ο παίκτης άκουσε την εντολή, αλλά μάλλον το παράκανε, προκαλώντας την αντίδραση του Ουίλ Τσέρι.

Τελειώνει ο Τσέρι, στροφή στους Έλληνες

Μάλιστα, ο δεύτερος δεν είναι καθόλου καλή αντίδραση. Μετά από όσα έγιναν ο Κεμζούρας έδιωξε και τους δυο παίκτες από την προπόνηση. Η διοίκηση αποφάσισε ήδη τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ουίλ Τσέρι τον όποιο έκρινε υπεύθυνο του επεισοδίου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα περάσει «αναίμακτα» και για τον Μπόλντγουιν.

Θυμίζουμε ότι εντός της ημέρας έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απαλλαγεί από τους ξένους του. Σε αυτό το σενάριο υπάρχει και η άμεση επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο ρόστερ που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίζεται φέτος στην Α1 με τη μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments