Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο: Τον θέλει στην Αλ Ουάχντα ο Χιμένεθ

Σέρχιο Αραούχο: Τον θέλει στην Αλ Ουάχντα ο Χιμένεθ
Σέρχιο Αραούχο: Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να πάρει τον Αργεντινό επιθετικό στην Αλ Ουάχντα

Σέρχιο Αραούχο: Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε στην ζωή των Ελλήνων πριν από δυο χρόνια όταν πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Αρχικά έμεινε για έξι μήνες, αλλά και σε αυτό το σύντομο διάστημα έδειξε την αξία του. Παράλληλα, δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας. Το επόμενο καλοκαίρι ο κόσμος πίεζε για την επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα. Παρά το γεγονός ότι η Λας Πάλμας δεν ήθελε να τον πουλήσει, δέχτηκε να το παραχωρήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.

Εκείνη η σεζόν ήταν η καλύτερη της καριέρας του Αραούχο. Όχι τόσο στα νούμερα, αλλά από τη στιγμή που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ μετά από 4 χρόνια αρκεί για να ξεχωρίζει στο βιογραφικό του. Ωστόσο τα οικογενειακά προβλήματα τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Ισπανία και να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο με την Λας Πάλμας.

Θέλει να συνεργαστεί μαζί του ο Χιμένεθ

Παρά το νέο συμβόλαιο, ο Αραούχο δεν κατάφερε να φτάσει τα στάνταρ απόδοσης του παρελθόντος. Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και το κλίμα στα Κανάρια Νησιά δεν είναι υπέρ του. Τον τελευταίο καιρό οι δυο πλευρές ψάχνουν τρόπο για να λήξουν τη συνεργασία τους. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας έχει δείξει ότι είναι σκληρός διαπραγματευτής και δεν θα αφήσει έτσι απλά τον παίκτη να φύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα που έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον είναι η Αλ Ουάχντα. Στην ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι προπονητής ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο άνθρωπος που πίστεψε τον Αραούχο όταν περνούσε μια πολύ δύσκολη περίοδο της καριέρας του. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του και μένει να δούμε να θα προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments