Διεθνή

ΗΠΑ: Πέντε νεκροί και 60 τραυματίας από καραμπόλα στην Πενσυλβάνια

ΗΠΑ: Πέντε νεκροί και 60 τραυματίας από καραμπόλα στην Πενσυλβάνια
ΗΠΑ: Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και η σφοδρή χιονόπτωση προκάλεσε τρομακτικό ατύχημα στην Πενσυλβάνια, το οποίο απέφερε το θάνατο πέντε ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων.

ΗΠΑ: Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που παραμένουν εδώ και πολλές ημέρες στην Πενσυλβάνια προκάλεσε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οδικό δίκτυο της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν ακαριαία και 60 ακόμη τραυματίστηκαν έπειτα από τρομακτική καραμπόλα που σημειώθηκε στο οδικό δίκτυο της πολιτείας. Η σφοδρή χιονόπτωση η οποία μαίνεται τις τελευταίες ημέρες στη πολιτεία είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί το τρομακτικό δυστύχημα, με δεκάδες αυτοκίνητα να γίνονται μία μάζα.

Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα τοπική ώρα με τις αρχές να ξεκινούν τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να βρουν πως ξεκίνησε η τραγωδία στην άσφαλτο. Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 60. To ατύχημα συνέβη 50 χιλιόμετρα ανατολικά του Πίτσμπουργκ.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα αμερικανικά δίκτυα σοκάρουν καθώς δημιουργήθηκαν μια τεράστια μάζα σιδερικών με τα αυτοκίνητα να συγκρούονται το ένα μετά το άλλο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι αρχές διαπιστώνοντας το θάνατο πέντε και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων πολιτών. Από το δυστύχημα όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων, με τις αρχές να κλείνουν για αρκετές ώρες και τα δύο ρεύματα προκειμένου να διασώσουν πολίτες που είχαν παγιδευτεί στα αυτοκίνητά τους.

Για το τρομακτικό δυστύχημα διεξάγεται ήδη έρευνα από τις αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που το προκάλεσαν. Η κακοκαιρία που μαίνεται τις τελευταίες ημέρες στη πολιτεία έχει προκαλέσει αρκετά ατυχήματα στο οδόστρωμα, ωστόσο το χθεσινό ήταν με διαφορά το πιο αιματηρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments