Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: Από την Παρασκευή το αίτημα της ΕΛΑΣ για αναβολή του Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδος: Από την Παρασκευή το αίτημα της ΕΛΑΣ για αναβολή του Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ
Κύπελλο Ελλάδος: Η ΕΠΟ, στην οποία απευθύνθηκε η ΕΛΑΣ, αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα και να αλλάξει απλώς την ώρα του αγώνα.

Κύπελλο Ελλάδος: To παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας, υπό το φόβο επεισοδίων στην εθνική οδό. Η Αστυνομία στην επιστολή της προς τον Λευτέρη Αυγενάκη, έκανε λόγο για προγραμματισμένα ραντεβού μεταξύ οπαδών και για το λόγο ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να μη διεξαχθεί το παιχνίδι, ώστε να αποφευχθούν άγρια σκηνικά, που θα μπορούσαν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτης, στις 3 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Καλαμάτα. Υπό το φόβο συνάντησης των οπαδών της Ένωσης και των ερυθρολεύκων, λήφθηκε από τον υφυπουργό αθλητισμού η απόφαση της αναβολής του αγώνα στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr, η Αστυνομία αρχικά απευθύνθηκε στην ΕΠΟ την Παρασκευή (3/1), ζητώντας να αναβληθεί το παιχνίδι στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, όμως η Ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα και απλά μετέφερε το παιχνίδι από τις 15:00 στις 17:15. Βέβαια, αυτό δεν θα επαρκούσε να μην γίνουν επεισόδια, γι’ αυτό και η Αστυνομία επέμεινε στο αίτημά της και αποφασίστηκε σήμερα (7/1) να αλλάξει η ημερομηνία.

Να τονιστεί μάλιστα ότι έγινε εκτεταμένη συζήτηση του υφυπουργού με τον Υ.ΠΡΟ.ΠΟ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να αποφασιστεί το καλύτερο δυνατό, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι για το ακριβώς θα πρέπει να γίνει και αποφασίστηκε πως το πιο σωστό θα ήταν να αναβληθεί το παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments