Ελλάδα

Ηράκλειο: Νεκρό από ανακοπή καρδιάς 5χρονο αγοράκι

Ηράκλειο: Νεκρό από ανακοπή καρδιάς 5χρονο αγοράκι
Ηράκλειο: Ανείπωτη τραγωδία στη Κρήτη με 5χρονο αγοράκι να χάνει τη ζωή του το πρωί της Τρίτης έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Ηράκλειο: Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου, καθώς πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 5χρονου αγοριού στο Ηράκλειο. Το μικρό παιδάκι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την υγεία του, με την καρδιά του να τον προδίδει και να βυθίζει σε θλίψη την οικογένειά του.

Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων άμεσα στο σημείο έσπευσε γιατρός του ΕΚΑΒ, ο οποίος πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να να κρατήσει στη ζωή το μικρό παιδί, ωστόσο οι προσπάθειες δυστυχώς δεν απέδωσαν καρπούς. Παράλληλα ο γιατρός ενημέρωσε το νοσοκομείο της πόλης για το συμβάν, με τη κλινική να δέχεται τον νεαρό λίγο αργότερα.

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατος του 5χρονου από ανακοπή καρδιάς. Το γεγονός έχει συγκλονίσει τη τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, πολύ περισσότερο την οικογένεια του άτυχου παιδιού, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως “έχασε” το μικρό της αγγελούδι. Τις προσεχές ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του 5χρονου παιδιού, έπειτα την νεκροψία η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments