Ελλάδα

Λαμία: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στο κέντρο της πόλης

Λαμία: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στο κέντρο της πόλης
Λαμία: Το πτώμα εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη πλατεία Λαού.

Λαμία: Την μακάβρια εικόνα ενός απανθρακωμένου πτώματος αντίκρισαν οι Αρχές σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της πόλης της Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκε πτώμα σε αποσύνθεση, το οποίο όπως φαίνεται ανήκει σε έναν άνδρα 36 ετών, εξαρτημένο από τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο 36χρονος σύμφωνα με το lamiareport.gr, απουσίαζε από το σπίτι από το πρωί της Δευτέρας, με την οικογένειά του να αναζητά τα ίχνη του. Με το πέρασμα των ωρών και ιδιαίτερα της νύχτας, οι οικείοι του ειδοποίησαν τις Αρχές προκειμένου να αναφέρουν την εξαφάνισή του. Αμέσως η αστυνομία της πόλης αναζήτησε τα ίχνη του 36χρονου, με το μεσημέρι της Τρίτης να τους φέρνει αντιμέτωπους με μια μακάβρια εικόνα. Ο 36χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της πόλης.

Το σενάριο θέλει το άτυχο άνδρα να πήρε τη δόση του και να ξεχνά τη φωτιά που είχε βάλει στο σπίτι προκειμένου να ζεσταθεί. Πιθανότατα εκείνος κοιμήθηκε, με τις φλόγες να τον καίνε ζωντανό. Όπως σημειώνεται από το ρεπορτάζ, πριν περίπου έναν χρόνο σε διπλανό κτίριο είχε εντοπιστεί νεκρός άνδρας Ρομά και πατέρας έξι παιδιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments