Ελλάδα

Σέρρες: Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο – Σώθηκε από τους γείτονες το παιδί

Σέρρες: Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο – Σώθηκε από τους γείτονες το παιδί
Σέρρες: Ένας σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο μαθητή στο Λευκώνα στις Σέρρες. Σαν από θαύμα το γλίτωσαν οι γείτονες.

Σέρρες: Eπίθεση από σκύλο δέχθηκε ένας 11χρονος μαθητής Δημοτικού στον Λευκώνα Σερρών. Το περιστατικό σύμφωνα με το diktyotv.gr σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής όταν το παιδί περνούσε έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριας του σκύλου, η οποία άνοιξε την πόρτα να χαιρετήσει κάποιο γνωστό της με αποτέλεσμα το σκυλί να ορμήσει πάνω στο παιδί.

Ο σκύλος δάγκωσε το παιδί στα πόδια προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα.

Ο μικρός τρομαγμένος πήγε κατευθείαν στην μητέρα του η οποία και τον οδήγησε στο νοσοκομείο ώστε οι γιατροί να περιποιηθούν τα τραύματα του. Ο ίδιος μιλώντας στην Κάμερα του Δικτύου τηλεόραση, περιγράφει τον τρόμο που έζησε ομολογώντας πως ευτυχώς κάποια άτομα τον βοήθησαν και έβγαλαν το πόδι του από τα δόντια του σκύλου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο που έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται, πως τον Σεπτέμβριο στα Γλυκά Νερά ένα ροτβάιλερ τραυμάτισε θανάσιμα ένα τριών μηνών κοριτσάκι. Το σκυλί που ανήκε στην οικογένεια είχε δαγκώσει το βρέφος και «το χτυπούσε σαν κούκλα, δεξιά και αριστερά». Το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παίδων Πεντέλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον Αύγουστο ένας 11χρονος στην Εύβοια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν δέχτηκε δάγκωμα σκυλιού καθώς έκανε ποδήλατο. “Τον δάγκωσε ένα σκυλί. Κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί. Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε πάρα πολύ τυχεροί», δήλωσε τότε η μητέρα του 11χρονου αγοριού. «Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού το είχε πιο ελεύθερο με το λουρί. Ο Νίκος (το όνομα του 11χρονου) έπεσε στο σκυλί με το ποδήλατο και αυτό άρχισε να το δαγκώνει» ανέφερε για το περιστατικό ο πατέρας του αγοριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments