Ελλάδα

Ολυμπιακός: Στην έξοδο Ριντ, Τσέρι και Μπόλντγουϊν

Ολυμπιακός: Στην έξοδο Ριντ, Τσέρι και Μπόλντγουϊν
Ολυμπιακός: Πολύ σύντομα αναμένονται οι αποχωρήσεις των τριών παικτών από τους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Βαλένθια για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague έμειναν οι Γουίλι Ριντ και Γουίλ Τσέρι, καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι για πειθαρχικά παραπτώματα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία μίλησε για το θέμα, λέγοντας: «Υπάρχουν δύο παίκτες που αποβλήθηκαν και δεν ταξιδεύουν. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση».

Πλέον θεωρείται θέμα χρόνου να λυθούν τα συμβόλαια των Γουίλ Τσέρι και Γουίλι Ριντ, καθώς δεν υπολογίζονται ενόψει της συνέχειας. Ο Γουίλ Τσέρι ήρθε στα χέρια με τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν, ενώ ο Γουίλι Ριντ είχε λογομαχία τόσο με τον Κεστούτις Κεμζούρα, όσο και με συμπαίκτες του, εμφανίζοντας γενικά έναν προβληματικό χαρακτήρα. Υπάρχει ρήξη στις σχέσεις με τους παίκτες και η απόφαση η αποχώρηση τους είναι ειλημμένη.

Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό βρίσκεται και ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν στον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν πως και εκείνος θα αποχωρήσει σύντομα από το μεγάλο λιμάνι. Στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο κοιτάζουν ήδη την αγορά για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ενώ σε αυτό προστέθηκε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments