Video

Αυτός είναι ο τρόπος να ζεστάνεις το σπίτι σου χωρίς να “χαλάσεις” ούτε ένα ευρώ

Αυτός είναι ο τρόπος να ζεστάνεις το σπίτι σου χωρίς να “χαλάσεις” ούτε ένα ευρώ
Απίστευτος τρόπος για να ζεστάνεις ένα μικρό χώρο σχεδόν ανέξοδα.

Μπορεί ο Ηφαιστίωνας να μας αφήνει και το τσουχτερό κρύο να υποχωρεί αυτό δε σημαίνει όμως ότι κάποια άλλη κακοκαιρία δεν είναι προ των πυλών. Τζάκια, καλοριφέρ airconditions όλα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργεί με μεγάλο κόστος πολλές φορές στην τσέπη μας. Αλλά πως αλλιώς να αντιμετωπίσουμε το κρύο και την παγωνιά και μάλιστα φθηνά;  Κι όμως υπάρχει μια πολύ απλή κατασκευή με την οποία μπορεί κανείς να ζεστάνει έναν μικρό χώρο σχεδόν ανέξοδα. Αντί για θερμάστρα λοιπόν που καίει ρεύμα μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς μερικά κεριά- ρεσώ και μια πήλινη γλάστρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορεί να δει κανείς αναλυτικά όλη την διαδικασία, μαζί με κάποια τεστ που έγιναν στην θερμοκρασία ούτως ώστε να πειστεί για την λειτουργικότητα της. Η συγκεκριμένη “θερμάστρα” λειτουργεί με την παγίδευση και τη συγκέντρωση της θερμότητας στα τοιχώματα της πήλινης γλάστρας, η οποία στην συνέχεια θα διαχέεται στον χώρο του δωματίου που βρίσκεται.

Αυτή η μέθοδος επιτρέπει την ακτινοβολία της θερμότητας και από τις δύο πλευρές του δοχείου και γι’ αυτόν τον λόγω έχει επιλεχθεί το συγκεκριμένο υλικό που είναι καλός αγωγός της θερμότητας. Και ακόμη και να σβήσουν τα κεριά η γλάστρα συνεχίζει να εκπέμπει θερμότητα μιας και κρατάει για αρκετή ώρα την θερμοκρασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments