Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Πλησιάζει στην Μπεσίκτας

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Πλησιάζει στην Μπεσίκτας
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Μια ανάσα από την Μπεσίκτας φέρεται να είναι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Πριν από ένα χρόνο ο Σέρβος επιθετικός άφησε τον ΠΑΟΚ για να πάρει μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ. Τα χρήματα που του έταξαν οι Άραβες ήταν πολλά με αποτέλεσμα να δεχτεί να μετακομίσει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής σε πολύ καλή ηλικία. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει για καιρό στην ομάδα.

Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Χένκ Τεν Κάτε δεν τον υπολογίζει. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας τον ενημέρωσαν να βρει ομάδα. Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ήταν αρκετά. Κάποια από αυτά ήθελαν τον Σέρβο σέντερ φορ να επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση του παίκτη είναι να έρθει και πάλι στην Ευρώπη.

Γίνεται Τούρκος ο “Πρίγιο”

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει και ο Σέρβος γκολτζής είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του.Όπως όλα δείχνουν έχει πάρει απόφαση για το επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός δεν θα είναι στην Ελλάδα, αλλά η χώρα που έχει επιλέξει είναι κοντά μας. Συγκεκριμένα ο Πρίγιοβιτς αναμένεται να παίξει στο Τουρκικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπεσίκτας.  Παρουσιάζεται έτοιμος λοιπόν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, ενώ η Αλ Ιτιχάντ θα εισπράξει περίπου 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσα χρήματα είχαν δαπανηθεί και για να γίνει η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments