Αθλητισμός

Σαντ Ρος: “Κλείδωσε” η μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σαντ Ρος: “Κλείδωσε” η μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Σαντ Ρος: Ο Κουβανός σμολ φόργουορντ αναμένεται να συνεχίσει τη καριέρα του στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ, καθώς η ΑΕΚ να βρήκε σε όλα με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Σαντ Ρος: Μια ανάσα από τη μεταγραφή της καριέρας του βρίσκεται ο Κουβανός φόργουορντ της ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr η “Ένωση” φαίνεται να συμφώνησε για τη παραχώρηση του παίκτη της στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 28χρονος πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία με τη φανέλα της ΑΕΚ κατάφερε κεντρίσει το ενδιαφέρον των Ρώσων, το οποίο όπως φαίνεται δεν έμεινε στα… λόγια, μιας και η ΤΣΣΚΑ έδειξε έμπρακτα στους “Κιτρινόμαυρους” τις προθέσεις της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκαμψε την όποια αντίσταση της ΑΕΚ προσφέροντας το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να αποσπάσει το πολυπόθητο “ναι” και να προσθέσει τον Σαντ Ρος στο πανάκριβο ρόστερ της. Έτσι χθες δεν αποκλείεται να ήταν και η τελευταία εμφάνιση του Κουβανού με τα χρώματα της ΑΕΚ, στην αναμέτρηση που βρήκε την Ένωση να φεύγει με σ”σκυμμένο κεφάλι” από την έδρα της Αμβέρσας στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “Κιτρινόμαυροι” το τελευταίο διάστημα έβλεπαν την ραγδαία εξέλιξη του Σαντ Ρος που από ρολίστας είχε μετατραπεί σε πρωταγωνιστής για το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, με τους Ρώσους να επιμένουν το τελευταίο 24ωρο κάνοντας δικό του έναν παίκτη που αναμένεται να μπει με το… καλημέρα στο ροτέισον του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Έλληνας τεχνικός μετά τον τραυματισμό του Κλάιμπερν βλέπει στην ομάδα του να απουσιάζει η εκρηκτικότητα και οι καλές άμυνες, με τον Σαντ Ρος να έρχεται να καλύψει ορισμένα από αυτά τα στοιχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments