Ελλάδα

Δίκης Χρυσής Αυγής: Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη δικηγόρο της οικογένειας – Παρούσα και η Μπέτυ Μπαζιάνα

Δίκης Χρυσής Αυγής: Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη δικηγόρο της οικογένειας – Παρούσα και η Μπέτυ Μπαζιάνα
Δίκης Χρυσής Αυγής: Η Μάγδα Φύσσα αγκάλιασε την συνήγορο της οικογένειας μετά την αγόρευση της στο δικαστήριο. Στο ακροατίριο και η Μπέτυ Μαζιάνα.

Δίκης Χρυσής Αυγής: Συνεχίστηκαν σήμερα Πέμπτη [9/1] οι αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής για τη δίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά. Χθες η συνήγορος της οικογένειας Φύσσα, Χρύσα Παπαδοπούλου, τόνισε ότι ο αδικοχαμένος μουσικός είχε γίνει στόχος της ηγεσίας και ο δράστης δεν δρούσε ατομικά. Στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε και σήμερα, ζητώντας την καταδίκη όλων των κατηγορούμενων για ηθική αυτουργία, σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Στο τέλος της αγόρευσής της, στην οποία συνόψισε το αποδεικτικό υλικό αλλά και τις αντιφάσεις των κατηγορουμένων, η Χρύσα Παπαδοπούλου έκλεισε καταχειροκροτούμενη από το ακροατήριο. Λίγα λεπτά αργότερα η Μάγδα Φύσσα, που για μια ακόμη φορά “έζησε” τη βραδιά της δολοφονίας, αγκάλιασε την Χρύσα Παπαδοπούλου χωρίς να κρατήσει τα δάκρυα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο βρέθηκε και η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα του πρώην πρωθυπουργού δίνει το “παρών” στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιασε την Μάγδα Φύσσα και στη συνέχεια έκατσε δίπλα της σε όλη τη διάρκεια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments