Ελλάδα

Κυψέλη: Διπλή εμπρηστική επίθεση σε κρεοπωλείο και κατάστημα συναγερμών

Κυψέλη: Διπλή εμπρηστική επίθεση σε κρεοπωλείο και κατάστημα συναγερμών
Κυψέλη: Δύσκολη νύχτα για τις αστυνομικές αρχές η χθεσινή, με άγνωστους να πραγματοποιούν διπλή εμπρηστική επίθεση προκαλώντας αναστάτωση στη περιοχή.

Κυψέλη: Συναγερμός σήμανε χθες βράδυ στην περιοχή της Κυψέλης όταν άγνωστοι πραγματοποίησαν διπλή εμπρηστική επίθεση “χτυπώντας” δύο καταστήματα. Οι δράστες προκάλεσαν αναστάτωση και έντονη κινητικότητα στις αστυνομικές αρχές, καθώς τα δύο συμβάντα πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα λίγης ώρα το ένα μετά το άλλο.

Η αρχή έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν οι δράστες ενεργοποίησαν εκρηκτικό μηχανισμό προκαλώντας σημαντικές φθορές σε κατάστημα με συναγερμούς στη περιοχή της Κυψέλης. Οι κακοποιοί ωστόσο δεν έμειναν εκεί, καθώς λίγο αργότερα και ενώ οι αρχές είχαν ήδη ενημερωθεί για το συμβάν πραγματοποίησαν και δεύτερη έκρηξη. Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν ένα κρεοπωλείο, το οποίο βρίσκεται μόλις 200 μέτρα μακριά από το κατάστημα με τους συναγερμούς όπου και “χτυπήθηκε” πρώτο.

Και στα δύο καταστήματα οι δράστες προκάλεσαν υλικές φθορές, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν στη συνέχεια τα κίνητρα που τους οδήγησαν σε αυτή τη πράξη. Εδώ και μερικές ώρες πραγματοποιείται έρευνα για τον εντοπισμό τους, με την αστυνομία να εξετάζει ενδελεχώς τις περιπτώσεις προκειμένου να βρει τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους κακοποιούς. Άγνωστοι επίσης παραμένουν και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτές τις δύο εκρήξεις, καθώς οι κακοποιοί δεν επιχείρησαν να ληστέψουν τα καταστήματα αλλά μονάχα να προκαλέσουν υλικές φθορές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments