Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο και τη Δευτέρα οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο και τη Δευτέρα οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόχος του πρωθυπουργού από τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς η διαμόρφωση εθνικού μετώπου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Παρασκευή 10 και τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Γραφείο του στη Βουλή, για να τους ενημερώσει αναφορικά με τα εθνικά θέματα αλλά και το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 12:00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στις 13:00 θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Η συνάντηση με τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 στις 11:00.

Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σε συνεντεύξεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στα εθνικά μας θέματα και για τα αποτελέσματα από τη συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, κατ΄ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Γραφείο του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα συναντηθεί με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Στις 13:00 θα συναντηθεί με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον Γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Η συνάντηση με τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11:00 και αυτό διότι ο κ. Κουτσούμπας θα απουσιάζει το τριήμερο στo Λονδίνο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments