Video

Γιώργος Σουξές: “Αυτή είναι η αληθινή ιστορία για το επίθετό μου”

Γιώργος Σουξές: “Αυτή είναι η αληθινή ιστορία για το επίθετό μου”
Γιώργος Σουξές: Ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δημιουργήθηκε το επώνυμό του.

Γιώργος Σουξές: Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του ΑΝΤ1 “The 2Night Show”. Ο ηθοποιός που καθ’ όλη τη πορεία του έχει αγαπηθεί από το κοινό για τις εξαιρετικές του ερμηνείες κατά κύριο λόγο σε “δεύτερους” ρόλους άνοιξε τη καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέροντας περιόδους της προσωπικής του ζωής, αλλά δίνοντας παράλληλα και λίγες πληροφορίες για το γνωστό σίριαλ του σταθμού, “Άγριες Μέλισσες” στο οποίο υποδύεται τον αστυνομικό του χωριού.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στην ιστορία από την οποία “βαφτίστηκε” το επώνυμό του. «Η αληθινή ιστορία είναι ότι ο προ προ προπάππος μου ζούσε σε ένα πολύ φτωχό χωριό και πήγε σε ένα άλλον χωριό για να δουλέψει ο άνθρωπος. Εκεί τον είχαν όλο… ξου ξου ξου, ο ξουξιές, ο Σουξές. Ήταν ξένος και δεν τον ήθελαν» είπε και συνέχισε: «Η ψεύτικη ιστορία είναι ότι ένας Ισπανός πειρατής ονόματι Χόρχε Μαρία Θουξέθ έφτασε κάποτε στην Ελλάδα, αγάπησε μια Ελληνοπούλα και έμεινε. Αλλά δεν γινόταν να τον λένε Θουξέθ και το έκανε Σουξές. Αυτή η ιστορία είναι που αρέσει και στις γυναίκες», είπε ο Γιώργος Σουξές.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή του κάνοντας μια αναδρομή σε αρκετά από τα γεγονότα που τον σημάδεψαν τόσο οικογενειάκα όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Τέλος δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα όσα αναμένεται να διαδραματιστούν στις “Άγριες Μέλισσες”.«Αν προβώ σε συλλήψεις τώρα κοντά θα τελειώσει και το σίριαλ. ωστόσο θα γίνουν σύντομα δύο συλλήψεις. Δεν θα έχουμε άλλους γάμους, αλλά θα κάνουν έρωτα άνθρωποι που δεν το περιμένεις», αποκάλυψε.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments