Video

Το Καφέ της Χαράς: Ο “Φατσέας” δημοσίευσε το απολυτήριο δημοτικού του – Με τι βαθμό το πήρε [pic]

Το Καφέ της Χαράς: Ο “Φατσέας” δημοσίευσε το απολυτήριο δημοτικού του – Με τι βαθμό το πήρε [pic]
Το Καφέ της Χαράς: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που υποδύεται τον "Φατσέα" ανέβασε το απολυτήριο του χαρακτήρα του.

Το Καφέ της Χαράς: Η θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε και από το πρώτο επεισόδιο είδαμε όλους τους χαρακτήρες να κάνουν την εμφάνισή τους. Η σειρά αγαπήθηκε από το κοινό και έκανε τα μηχανάκια της agb να “σπάσουν”, καθώς η τηλεθέαση έφτασε σε τέταρτο 51.1%. Έτσι λοιπόν οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές υποδύονται ξανά τους ρόλους που λατρέψαμε και βλέπουμε πλέον τις νέες τους περιπέτειες.

Ένας από αυτούς είναι φυσικά ο Φατσέας, τον οποίο υποδύεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Μάλιστα, οι ατάκες του από το πρώτο επεισόδιο έχουν γίνει ήδη viral στα social media. Το ξεκαρδιστικό σε όλη την υπόθεση είναι η τελευταία ανάρτηση που έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει το απολυτήριο δημοτικού του “Ευάγγελου Φατσέα” από το δημοτικό σχολείο του Κολοκοτρωνιτσίου με βαθμό έξι. «Έχουμε και τίτλους σπουδών! Εντάξει», έγραψε όλο χιούμορ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

Η ατάκα του Φατσέα που έγινε αμέσως viral

Ο Χαρακτήρας του Βαγγέλη Φατσέα είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους στην ελληνική τηλεόραση. Ο τρόπος που χειρίζεται την ελληνική γλώσσα είναι μοναδικός. Από την πρώτη στιγμή που ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε ότι Το Καφέ της Χαράς θα επιστρέψει, όλοι περίμεναν να μάθουν αν θα δούμε και πάλι τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Βαγγέλης Φατσέας όχι μόνο εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες, αλλά έδειξε να μην έχει αλλάξει καθόλου. Μπορεί να μην τα βρήκε ξανά με την Σταυρούλα, αλλά εξακολουθεί να θέλει να γίνει ξανά γυναίκα του. Σε μια προσπάθεια να την κερδίσει ξανά, ήθελε να βοηθήσει τον προεκλογικό της αγώνα για τη δημαρχεία του χωριού.

Σε μια συνάντηση που είχε το πρώην ζευγάρι, ο αγαπημένος χαρακτήρας προσφώνησε την πρώην γυναίκα του «Σταυρούλα Πώποτα, πέως Φατσέα», με τη φράση αυτή να γίνεται viral μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστροφή της σειράς αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν ιδιαίτερα υψηλά καθώς το πρώτο επεισόδιο έφτασε σε κάποιο τέταρτο μέχρι και 50% τηλεθέαση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments