Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Παραμένει στον Ολυμπιακό και πλαισιώνεται με νέο φορ

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Παραμένει στον Ολυμπιακό και πλαισιώνεται με νέο φορ
Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός επιθετικός έχει αποδειχθεί "λίρα εκατό", με τους "Ερυθρόλευκους" να μην σκέφτονται καν το ενδεχόμενο παραχώρησης του αντιθέτως βασικό τους μέλημα είναι η απόκτηση ακόμη ενός ικανού επιθετικού, ο οποίος θα διευκολύνει τα σχέδια της ομάδας.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Κανένα θέμα συζήτησης περί αποχώρησης του Μαροκινού επιθετικού από τον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος σχεδόν σε κάθε αγωνιστική δίνει λύση στο σκοράρισμα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιγουράροντας αθόρυβα στη κορυφή του πίνακα των σκόρερς στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Ο Μαροκινός με τελευταίο του “κατόρθωμα” το εκπληκτικό τελείωμα απέναντι στον Σωκράτη Διούδη, το οποίο έμελλε να σημαδέψει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό δείχνει πως είναι ο πλέον απαραίτητος για τον επιθετικό τομέα των “Ερυθρόλευκων”.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών συνδέουν τον έμπειρο επιθετικό με την Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο στον Πειραιά ούτε που μπαίνουν σε διαδικασία συζητήσεων, μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται. Αντιθέτως, βασικό μέλημα των “Ερυθρόλευκων” είναι η πλαισίωση αυτού με ακόμη έναν επιθετικό που θα μπορεί ερχόμενος από τον πάγκο να ξεκουράζει τον Ελ Αραμπί και παράλληλα να βρίσκει με τη σειρά του δίχτυα.

Στον Πειραιά ένα από τα βασικά μέτωπα του συλλόγου για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι η απόκτηση επιθετικού. Με τον Γκερέρο να μην πείθει, οι “Ερυθρόλευκοι” είναι… αναγκασμένοι να αναζητήσουν φορ που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό στον πάγκο.Ένα από τα ονόματα που το τελευταίο διάστημα έχει εμπλακεί με τα “ερυθρόλευκα” σενάρια είναι αυτό του Αχμέντ Χασάν. Ο πάλαι ποτέ επιθετικός των Πειραιωτών έχει προταθεί, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς διατηρεί τις επιφυλάξεις του μιας και ο παίκτης έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Οκτωβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments