Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Και η Μαρσέιγ στο κόλπο για τον μέσο του Ολυμπιακού

Μαντί Καμαρά: Και η Μαρσέιγ στο κόλπο για τον μέσο του Ολυμπιακού
Μαντί Καμαρά: Ο Αφρικανός μέσος των "Ερυθρόλευκων" βρίσκεται πολύ κοντά σε μεταγραφή, η οποία αναμένεται να αποφέρει μεγάλο ποσό στο ταμείο του Ολυμπιακού.

Μαντί Καμαρά: Ολοένα και πιο έντονο γίνεται το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτηση του 22χρονου μέσου του Ολυμπιακού. Ο Μαντί Καμαρά τη φετινή σεζόν μπορεί να μην έχει αγωνισθεί όσο θα ήθελε, ωστόσο οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο παραμένουν υψηλές. Ο Πέδρο Μαρτίνς από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει καταλήξει στη χρήση των Μπουχαλάκη – Γκιγιέρμε για τις θέσεις των χαφ, με τον Αφρικανό να χρησιμοποιείται ως… μπαλαντέρ.

Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο οι φήμες θέλουν τον ταλαντούχο άσσο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό συνεχίζοντας τη καριέρα του σε ομάδα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει αρκετές ομάδες με τελευταία χρονικά τη Μαρσέιγ, με τον γαλλικό σύλλογο να μπαίνει τελευταίος στην κούρσα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Οι “Ερυθρόλευκοι” σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στην παραχώρηση του 22χρονου, με την υπόθεση να τους θέλει απόλυτα κερδισμένους βάζοντας στα ταμεία του συλλόγου ποσό που πιθανότατα να αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός της Μαρσέιγ στο… κόλπο βρίσκεται και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους Άγγλους να παρακολουθούν εδώ και μήνες την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα. Όλα αυτά είναι δεδομένο πως θα διευθετηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δώσει τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του παίκτη θα πρέπει αυτομάτως να βιαστεί να βρει τον αντικαταστάτη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments