Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας
Παναθηναϊκός: Οι προβληματικές εμφανίσεις έχουν προβληματίσει έντονα τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παναθηναϊκός: Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το 2020. Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι Πράσινοι ηττήθηκαν και από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” στο Κύπελλο Ελλάδος και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της συνέχειας του θεσμού, ο οποίος είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια του. Το τελευταίο τρίποντο ήταν στις 14 Δεκεμβρίου 2019 κόντρα στη Λάμια. Όμως δεν είναι μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και η αγωνιστική εικόνα των Πρασίνων που δεν ικανοποιεί. Οι προβληματικές εμφανίσεις έχουν προβληματίσει έντονα τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ περίμενε μεγαλύτερη πρόοδο από την ομάδα, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Ο Γιάννης Αλαφούζος προβληματίζεται σοβαρά, ενώ υπό αμφισβήτηση βρίσκεται πλέον και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης. Ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να θεωρεί τον Δώνη έναν ικανό προπονητή όμως βλέπει ότι ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει αποτελέσματα και κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Κύπελλο από τον Ιανουάριο.

Ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι καθοριστικός για τη συνέχεια της χρονιάς. Ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα σηματοδοτήσει μία περίοδο ανακατατάξεων τόσο για την τεχνική ηγεσία όσο και για τους ποδοσφαιριστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments