Ελλάδα

Ηλεία: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 1,5 ετών από εισρόφηση

Ηλεία: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 1,5 ετών από εισρόφηση
Ηλεία: Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας με την είδηση του θανάτου μικρού βρέφους, το οποίο κατέληξε μετά από εισρόφηση.

Ηλεία: Θλίψη έχει προκαλέσει στους κατοίκους της περιοχής της Νέας Μανωλάδας η είδηση του χαμού βρέφους 1,5 έτους από εισρόφηση. Το μικρό παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, με τους γονείς του να μην μπορούν να πιστέψουν το θάνατο του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το βρέφος αισθάνθηκε αδιαθεσία και το βράδυ της Πέμπτης ανέβασε υψηλό πυρετό. Αμέσως οι γονείς του, ρουμανικής καταγωγής επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας της Βάρδας όπου το πρωί το παιδί δυστυχώς κατέληξε με πιθανότερο αίτιο την εισρόφηση. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας της Βάρδας δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το 1,5 ετών βρέφους με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είχε ξεψυχήσει ήδη κατά τη μεταφορά του στο κέντρο υγείας.

Η είδηση αυτή έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή, με τους κατοίκους αλλά και όσους εργάζονταν με το ζευγάρι από τη Ρουμανία να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Μέσα στην ημέρα αναμένεται ο ιατροδικαστής να προβεί σε νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του μικρού παιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments