Ελλάδα

Μεταξουργείο: Αυτός είναι ο άτυχος πατέρας που πέθανε με τη σύζυγό του από αναθυμιάσεις

Μεταξουργείο: Αυτός είναι ο άτυχος πατέρας που πέθανε με τη σύζυγό του από αναθυμιάσεις
Το ζευγάρι εντοπίστηκε στο δωμάτιο του από τα ανήλικα παιδιά του.

Ο Σιντφίντα Σιέντ ήταν πρόεδρος του Συλλόγου σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου. Ένας δραστήριος στην κοινότητά του άνθρωπος ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του βρήκαν τραγικό θάνατο πιθανόν από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από διαρροή υγραερίου σόμπας στο διαμέρισμά τους στο Μεταξουργείο.Το ακόμη πιο τραγικό στην τραγωδία είναι ότι τα δυο άψυχα κορμιά των γονιών τους εντόπισαν τα τρια ανήλικα παιδιά , όταν σηκώθηκαν το πρωί να πάνε σχολείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι είχε αφήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ανοιχτό θερμαντικό σώμα, από το οποίο υπήρξε διαρροή υγραερίου, η οποία προκάλεσε τον θάνατο και των δύο.

pagenews.gr

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Βίκτωρος Ουγκό διαπίστωσαν, κατά πληροφορίες, ότι οι σοροί του άτυχου ζευγαριού από το Πακιστάν ήταν σε ακαμψία, στοιχείο που δείχνει ότι οι γονείς των τριών παιδιών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Γειτόνισσα του άτυχου ζευγαριού σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι η οικογένεια ζούσε τουλάχιστον δέκα χρόνια στην Ελλάδα και ηταν από τις αγαπητές της γειτονιάς.

«Έχουμε συγκλονιστεί από το θάνατο των δυο ανθρώπων. Ήταν πολύ καλοί άνθρωποι και οι δυο. Πριν τρεις μέρες γύρισαν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Πακιστάν γιατί είχαν πάει να δουν τους συγγενείς τους. Κρίμα, γιατί ήταν πολύ αγαπητοί έδω στη γειτονιά. Το διαμέρισμα ήταν δικό τους γιατί οι άνθρωποι δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, είχαν κατάστημα με ρούχα στην Ομόνοια και έμεναν εδώ πάνω από δέκα χρόνια. Είχαν τρία αγοράκια ανήλικα, τα οποία ήταν πολύ δεμένα με τους γονείς τους. Κρίμα που χάθηκε μια τόσο καλή οικογένεια από τη γειτονιά μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments