Αθλητισμός

Άντι Ράουτινς: Τόσα θα παίρνει στον Παναθηναϊκό

Άντι Ράουτινς: Τόσα θα παίρνει στον Παναθηναϊκό
Άντι Ράουτινς: Το φως της δημοσιότητας είδε το ποσό που θα λαμβάνει ο Καναδός όσο θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Άντι Ράουτινς: Δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση για σέντερ. Ωστόσο οι “πράσινοι” προτίμησαν να ενισχυθούν στην περιφέρεια τους. Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές προχώρησαν στην απόκτηση του Άντι Ράουτινς που τα τελευταία χρόνια είχε πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο Καναδός γκαρντ ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής [10/1] από τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο έμπειρος αθλητής πήρε την θέση του Ρίον Μπράουν ο οποίος είχε αποχωρήσει και είχε ανοίξει το δρόμο για την απόκτηση ξένου παίκτη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα γίνει κάποια άλλη αλλαγή μέχρι το τέλος.

Τόσα θα πάρει ο Ράουτινς

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του από τον Παναθηναϊκό, έγινε γνωστό το ποσό που θα λαμβάνει ο Καναδός από την ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα θα αμειφθεί με 130.000 ευρώ τους επόμενους έξι μήνες. Ο Άντι Ράουτινς διαθέτει τεράστια εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ αγωνιζόμενος στην ισπανική CB Lucentum Alicante (2011/2012), στους Skyliners Frankfurt (2013/2014) της Γερμανίας, στην ιταλική Varese (2014/2015) και στις τουρκικές τη Gaziantep (2015/2017), Banvit (2017/2018)και Bahcesehir (2018/2019).

Ο έμπειρος αθλητής αναμένεται να δώσει πολλούς πόντους στη νέα του ομάδα καθώς το μεγάλο του «όπλο» είναι η έφεσή του να σκοράρει έξω από τα 6.75 μέτρα και είναι χαρακτηριστικό πως τη σεζόν 2017/2018 στο Basketball Champions League με τη φανέλα της Banvit είχε ποσοστό ευστοχίας που ξεπερνούσε το 40%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments