Ελλάδα

Ηράκλειο: Μυστήριο με γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή

Ηράκλειο: Μυστήριο με γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή
Ηράκλειο: Το πτώμα μιας γυναίκας εντόπισαν οι αρχές κοντά στο γήπεδο της Μινωικής στον Άγιο Ιωάννη.

Ηράκλειο: Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της περιοχής το βράδυ του Σαββάτου [11/1]. Οι αρχές εντόπισαν το πτώμα μιας 55χρονης γυναίκας σε κοντινή απόσταση με το γήπεδο της Μινωικής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι  η γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος σε ένα ερημικό χωματόδρομο. Η 55χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για θάνατο από παθολογικά αίτια. Ωστόσο ειδοποιήθηκε η αστυνομία που πήγε στο περιστατικό όπως και ο ιατροδικαστής που θα κάνει και νεκροψία για να φωτίσει τα αιτία του θανάτου της γυναίκας.

Τραγωδία με νεκρό παιδάκι

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε συμβεί άλλο ένα τραγικό περιαστικό στο Ηράκλειο. Ένα παιδάκι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 5 ετών. Το μικρό παιδάκι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την υγεία του, με την καρδιά του να τον προδίδει και να βυθίζει σε θλίψη την οικογένειά του.

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατος του 5χρονου από ανακοπή καρδιάς. Το γεγονός είχε συγκλονίσει τη τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, πολύ περισσότερο την οικογένεια του άτυχου παιδιού, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως «έχασε» το μικρό της αγγελούδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments