Αθλητισμός

Κεστούτις Κεμζούρα: Επίσημα τέλος από τον Ολυμπιακό

Κεστούτις Κεμζούρα: Επίσημα τέλος από τον Ολυμπιακό
Κεστούτις Κεμζούρα: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο με τον Λιθουανό τεχνικό.

Κεστούτις Κεμζούρα: Τον τελευταίο καιρό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές. Αυτές δεν θα περιοριστούν στις αλλαγές στο ρόστερ και την αντικατάσταση των ξένων. Στον Πειραιά πήραν απόφαση να προχωρήσουν αναδόμηση της ομάδας. Από τους παίκτες μέχρι τον προπονητή.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η θέση του Κεστούτις Κεμζούρα δεν είναι καθόλου σίγουρη. Αυτό επιβεβαιώθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα επιστρέψει στον Πειραιά. Ο Έλληνας τεχνικός έχει δώσει τα χέρια και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Επίσημα τέλος ο Κεμζούρα

Για να γίνει η αλλαγή προπονητή θα έπρεπε πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο της ομάδας με τον Λιθουανό κόουτς. Το απόγευμα της Κυριακής η ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό. Ως head coach, ο πρώην πλέον τεχνικός του Ολυμπιακού, μέτρησε 7 νίκες και 10 ήττες στην Ευρωλίγκα.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Κεστούτις Κεμζούρα.Ο Λιθουανός τεχνικός υπηρέτησε τον Ολυμπιακό για ενάμιση χρόνο με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό για το καλό της ομάδας.Θέλουμε να ευχηθούμε στον coach Κεμζούρα, έναν αληθινό κύριο, καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments