Video

Αυτό είναι το απίθανο κανάλι στο Youtube με όλα τα video στην Κρητική διάλεκτο

Αυτό είναι το απίθανο κανάλι στο Youtube με όλα τα video στην Κρητική διάλεκτο
Ο κ. Τσιρίτας είναι Κρητικός, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Έφυγε από την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης.  

Όλοι μας, αν όχι σε εβδομαδιαία ή καθημερινή βάση, χρησιμοποιούμε το γνωστό… GPS, προκειμένου να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και πολλές φορές καταλήγουμε αλλού για αλλού αντί για τον τελικό μας προορισμό, αφού έχει τύχει να μας δώσει λανθασμένες πληροφορίες ή να «κολλήσει»… Αν όμως το gps μιλούσε και κρητικά; Ε τότε θα χανόμασταν σίγουρα! Το καταπληκτικό βίντεο από τον πάντα ευρηματικό Βωλόσυρο ( Μανώλης Τσιρίτας), έρχεται να μας φτιάξει όσο δεν πάει τη διάθεση με τις κρητικές ατάκες να δίνουν και να παίρνουν! Όπως η ακόλουθη για παράδειγμα: «Παρ’ το δα όλο δεξά μόνο σέβου γιατί είναι και μια γρα, μην την πατήσεις και την ξετσιλακώσεις».

Πρόκειται για ένα απίστευτο γκρουπ, όπου ο δημιουργός του Μανώλης Τσιρίτας ανεβάζει αστεία βίντεο με ποικίλη θεματολογία, αλλά ένα κοινό στοιχείο: τα βιντεάκια είναι όλα στην κρητική διάλεκτο. Σήμερα, έχει σχεδόν 10.000 μέλη από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο! Ο κ. Τσιρίτας είναι Κρητικός, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Έφυγε από την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments