Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [12/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [12/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (12/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (12/1/20).

Κριός

Τα λόγια της αγάπης είναι σίγουρα όμορφα και τρυφερά. Δεν οδηγούν, όμως, απαραίτητα σε πραγματική δράση.

Κάποιο άτομο είναι υπέροχο στο να σας λέει ακριβώς ό,τι θέλετε να ακούσετε. Η καρδιά σας, όμως, ξέρει ότι χρειάζεστε κάτι περισσότερο.

Ταύρος

Παραδεχτείτε το. Σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Ίσως υπερβολικά πολύ. Δεν νομίζετε ότι έχετε κρατήσει κάτι κρυφό για αρκετό καιρό; Προειδοποιήστε τις ερωτικές σας προοπτικές. Δεν πρόκειται να το ανεχτείτε άλλο!

Δίδυμοι

Η γη χρειάζεται αγρανάπαυση για να μπορέσει να ανθίσει ξανά. Χρειάζεται χρόνο για να εμπλουτιστεί το έδαφος και να δυναμώσει. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας πριν ανθίσετε από έρωτα.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι ανοίγονται πολύ εύκολα σε εσάς. Δεν μπορούν να το αποφύγουν. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν παρερμηνεύετε την εμπιστοσύνη που σας δείχνει κάποιο άτομο, ως ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορεί απλά να του αρέσει πραγματικά να μιλάει για τον εαυτό του.

Λέων

Ένα ραντεβού είναι απλά ένα ραντεβού. Δεν παίζει ρόλο πόσο σπουδαίο πιστεύετε ότι είναι το άτομο αυτό. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ακούστε το προσεκτικά και κάντε μια παύση πριν απαντήσετε. Θα περάσετε πολύ όμορφα και το πρώτο ραντεβού θα οδηγήσει σε δεύτερο, σε τρίτο και ούτω καθεξής.

Παρθένος

Η στρατηγική σας στον έρωτα έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Ίσως θα έπρεπε να την εγκαταλείψετε και να σταματήσετε να λειτουργείτε βάσει σχεδίου. Μόλις το κάνετε, μπορεί να αρχίσετε να βιώνετε κάτι που λέγεται διασκέδαση.

Ζυγός

Ξέρετε αυτό που λένε ότι δεν γίνεται τίποτα αν διαρκώς είστε πάνω από κάτι. Το ίδιο και παραπάνω ισχύει στον έρωτα. Το να παρενοχλείτε διαρκώς αυτό το άτομο ή να κοιτάτε συνέχεια τα μηνύματα σας δεν θα επιταχύνει τα πράγματα. Αφήστε τον έρωτα να εξελιχθεί με τους δικούς του ρυθμούς.

Σκορπιός

Ένα κομμάτι του εαυτού σας θέλει να υποστηρίξει μέχρι τέλους την άποψή σας. Ένα άλλο κομμάτι όμως, συνειδητοποιεί ότι θα ήταν καλύτερα να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε. Εσείς και το πιθανό σας ταίρι θα πρέπει πρώτα να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Τοξότης

Είστε πηγή δύναμης και έμπνευσης για όλους όσους γνωρίζετε. Αυτό δεν είναι έκπληξη. Είστε η απόλυτη κοσμική μαζορέτα. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτό το άτομο σας γουστάρει πραγματικά. Μπορεί απλά να ψάχνει για επιβεβαίωση.

Αιγόκερως

Είναι πάντα όμορφο να σκέφτεστε τους παλιούς σας έρωτες. Ένα ταξίδι στο παρελθόν θα σας κάνει να πιστέψετε ότι μια παλιά φλόγα θα μπορούσε να αναθερμανθεί και πάλι. Είναι απλά μια ονειροπόληση ή μπορεί να συμβεί και στην πραγματικότητα;

Υδροχόος

Η ερωτική ένταση και τα οικονομικά θέματα συμπίπτουν. Εσείς και αυτό το άτομο, έχετε μπει σε μια διαμάχη για το ποιος θα πληρώσει τι και γιατί. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα χρήματα δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι αυτό που αντιπροσωπεύουν.

Ιχθύες

Η διαίσθησή σας σάς λέει ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά ανάμεσα σε εσάς και το πιθανό σας ταίρι, παρόλο που πιστεύατε το αντίθετο. Μην γίνεστε αμυντικοί. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να δείτε τα γεγονότα όπως έχουν πριν αναλάβετε δράση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments