Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εκνευρισμένοι με τη διαιτησία οι “Κιτρινόμαυροι”

ΑΕΚ: Εκνευρισμένοι με τη διαιτησία οι “Κιτρινόμαυροι”
ΑΕΚ: Το τέλος του αγώνα της Τούμπας βρήκε τον ΠΑΟΚ να βγαίνει νικητής στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που οι "Κιτρινόμαυροι" ολοκλήρωσαν έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

ΑΕΚ: Το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρήκε μεγάλο νικητή τους γηπεδούχους. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη επικράτησε 1-0 χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντελίνο Βιειρίνια, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών μετά την απόφαση του διαιτητή της συνάντησης σε μαρκάρισμα του Βράνιες στον Σφιντέρσκι.

Η φάση αυτή έμελλε να σημαδέψει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ να αποχωρεί από τη Τούμπα αισθανόμενη αδικημένη από τις αποφάσεις του διαιτητή Ορέλ Γκρίνφελντ. Ο Μάσιμο Καρέρα και οι ποδοσφαιριστές του υποστηρίζουν πως στη φάση του πέναλτι έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ από τον Κάρολ Σφιντέρσκι, με τον Πολωνό στράικερ να απωθεί τον Βράνιες με το χέρι του, κάτι το οποίο ο Ισραηλινός διαιτητής έκρινε ως μη επιλήψιμο.

Επιπρόσθετα, οι “Κιτρινόμαυροι” υποστηρίζουν πως δεν τους δόθηκε υπέρ τους πέναλτι στο 83ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Κρίστσιτς εντός περιοχής. Οι δύο αυτές φάσεις προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τον Ισραηλινό ωστόσο να υποστηρίζει μέχρι τέλους τις αποφάσεις του.

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε τον ΠΑΟΚ και πάλι σε απόσταση βολής από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αντιθέτως η ΑΕΚ απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις πρώτες δύο θέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments