Αθλητισμός

Λέο Κορνατσιόνι: Αυτός πάει… Βραζιλία τον Ιβάν Σαββίδη

Λέο Κορνατσιόνι: Αυτός πάει… Βραζιλία τον Ιβάν Σαββίδη
Λέο Κορνατσιόνι: Ο Βραζιλιάνος είναι κάτι παραπάνω από ένας ατζέντης.

Λέο Κορνατσιόνι: Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από αρκετά χρόνια αποφάσισε να επενδύσει στον ΠΑΟΚ και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του “δικεφάλου” αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, με τον ΠΑΟΚ να έχει εδραιωθεί ως μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και να διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, με την τελευταία χρονιά να είναι αυτή που τελικά το κατέκτησε και μάλιστα αήττητος.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναβάθμισε τον ΠΑΟΚ όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε πολλές άλλες πτυχές του οργανισμού, αφού έχει αναβαθμίσει πολλές εγκαταστάσεις, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά έχει βάλει το “χεράκι” του και σε άλλα τμήματα του συλλόγου, βοηθώντας στην ευημερία του.

Φαίνεται όμως να θέλει να κάνει παράλληλα ένα νέο ξεκίνημα στη Βραζιλία και υπεύθυνος γιαυτό είναι ο Λέο Κορνατσιόνι.

Ο Βραζιλιάνος είναι αυτός τον Λέο Ζαμπά και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο (παρότι δεν ήταν δικός του πελάτης) στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, η σχέση του με τον ΠΑΟΚ υπήρχε ήδη, αλλά εν τέλει αποδεικνύεται ότι ο Βραζιλιάνος είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός ατζέντης. Είναι αυτός ο οποίος χειρίζεται την προσπάθεια επέκτασης των ποδοσφαιρικών συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη στην Βραζιλία. Αν υλοποιηθούν, αυτός είναι που θα “τρέξει” το όλο πρότζεκτ. Ακόμη όμως και να μην γίνει αυτό, θα βρεθεί άλλος τρόπος για να “επισημοποιηθεί” η αναβάθμιση του μέσα στο σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments