Αθλητισμός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Στα γραφεία του Ολυμπιακού πρόταση από την Τράμπζονσπορ

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Στα γραφεία του Ολυμπιακού πρόταση από την Τράμπζονσπορ
Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει δανεικό τον νεαρό αμυντικό, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Σέρβος αμυντικός του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο σύλλογος της Τραπεζούντας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Ερυθρόλευκους για τον δανεισμό του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος μετράει μόλις μία συμμετοχή φέτος.

Ο Μάρκοβιτς έχει αγωνιστεί μόνο στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδα και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο με την ομάδα Νέων. Όπως αναφέρει σήμερα το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του νεαρού κεντρικού αμυντικού, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Η πρόταση της Τράμπζονσπορ είναι μία προοπτική που φαίνεται να συμφέρει και τις δύο πλευρές.

Εκτός από τον σύλλογο της Τραπεζούντας, ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχουν εκδηλώσει η Καϊσέρισπορ, η Κόνιασπορ και η Μαλάτιασπορ, ενώ η Παρτίζαν και εκείνη φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments