Ελλάδα

Φωτιά στο Ίλιον: Πυρκαγιά σε ορφανοτροφείο – Έντεκα παιδιά στο κτίριο

Φωτιά στο Ίλιον: Πυρκαγιά σε ορφανοτροφείο – Έντεκα παιδιά στο κτίριο
Φωτιά στο Ίλιον: Συναγερμός σήμανε στο Πυροσβεστικό Σώμα το βράδυ της Κυριακής, με πυρκαγιά να ξεσπά σε ορφανοτροφείο.

Φωτιά στο Ίλιον: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε ορφανοτροφείο στη περιοχή του Ίλιον. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, δεν κινδύνεψαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στον χώρο, αφού είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως. Η φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη έως τώρα αιτία, λίγο πριν από τις 02:00, στον δεύτερο όροφο του ορφανοτροφείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Τριάδος. Στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που κατάφεραν να την κατασβέσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κτίριο. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε και έφθασε εγκαίρως στο σημείο πραγματοποιώντας ρίψεις νερού σβήνοντας άμεσα τη φωτιά στο κτίριο, αποτέλεσμα να μην διατρέξει ο κίνδυνος κανενός παιδιού. Το ορφανοτροφείο φιλοξενεί έντεκα παιδιά, τα οποία μαζί με τους υπεύθυνους του ιδρύματος βγήκαν εγκαίρως από το κτίριο χωρίς να προκύψει ο παραμικρός τραυματισμός.

Οι αρχές μετά τη κατάσβεση της φωτιάς ξεκίνησαν τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να βρουν τα αίτια που οδήγησαν στο συμβάν. Από τη πυρκαγιά σημειώθηκαν αρκετές υλικές ζημιές, με τα σημεία να χρήζουν άμεσης επισκευής προκειμένου το ορφανοτροφείο να λειτουργήσει άμεσα και τα παιδάκια να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Η επίσημη ενημέρωση του πυροσβεστικού σώματος

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments