Ελλάδα

ΟΦΗ: Παίκτης των Κρητικών έσωσε 68χρονο που έπαθε εγκεφαλικό μέσα στο πλοίο

ΟΦΗ: Παίκτης των Κρητικών έσωσε 68χρονο που έπαθε εγκεφαλικό μέσα στο πλοίο
ΟΦΗ: Η έγκαιρη και ψύχραιμη παρέμβαση του σέντερ των Κρητικών, Λεωνίδα Μπουμπάρη, ήταν καθοριστική για να σταθεροποιήσει την κατάσταση του 68χρονου.

ΟΦΗ: Τη ζωή ενός 68χρονου έσωσε ο μπασκετμπολίστας των Κρητικών, Λεωνίδας Μπουμπάρης. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, κατά την επιστροφή της αποστολής της μπασκετικής ομάδας του ΟΦΗ από την Αθήνα (μετά το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό), στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο ένας επιβάτης του πλοίου ηλικίας 70 ετών υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, το πλοίο είχε ήδη αποπλεύσει με προορισμό την Κρήτη και ήταν αδύνατο να επιστρέψει στον Πειραιά, με τη ζωή του άτυχου άνδρα να βρίσκεται σε κίνδυνο. Εκεί, λοιπόν, χρειάστηκε η έγκαιρη και ψύχραιμη παρέμβαση του σέντερ της ομάδας του ΟΦΗ, Λεωνίδα Μπουμπάρη ο οποίος είναι και φοιτητής Ιατρικής. Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης έπραξε καθοριστικά για να σταθεροποιήσει την κατάσταση του 68χρονου άνδρα, όπως και έγινε, έχοντας και τη βοήθεια μίας αθλήτριας της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Δήμητρας Κατερίνη που επίσης σπουδάζει στην Ιατρική.

Με την κατάστασή του πια να έχει σταθεροποιηθεί, ο άνδρας επέστρεψε με το ίδιο πλοίο και κατά την άφιξή του στον Πειραιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον περίμενε στο λιμάνι.

Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης είναι φοιτητής της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ενώ η Δήμητρα Κατερίνη αγροτικός γιατρός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments