Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ολοκληρώνονται οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ολοκληρώνονται οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς
Κυριάκος Μητσοτάκης: Με το Δημήτρη Κουτσούμπα ολοκληρώνει τις κατ'ιδίαν συναντήσεις του ο πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος των κατ’ιδίαν συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, στο γραφείο του στη Βουλή. O Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 11:00 με το Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Στη συνέχεια στις 13:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με μέλη του CEO Clubs Greece. Στις 17:00, ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον επικεφαλής του φορέα «Jewish Agency for Israel», Isaac Herzog.

Στις 17:30, θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ στις 19:30, ο πρωθυπουργός θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με τον πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νίκο Μπακατσέλο, στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του «30ου GREEK ECONOMIC SUMMIT-Turning the Odds», στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Να σημειωθεί ότι ο κύκλος συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκίνησε την Παρασκευή (10/1) με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα, την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα εθνικά θέματα μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ και τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τράμπ.

Επιδίωξή του Πρωθυπουργού ήταν και είναι η συνεννόηση στα μείζονα ζητήματα, ιδίως σε αυτά που αφορούν στα εθνικά μας θέματα. Στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας παρέδωσε στους αρχηγούς των κομμάτων και το σχέδιο του νέου εκλογικού νόμου. Στο θέμα αυτό επέμεινε στην ανάδειξη των στοιχείων της αναλογικότητας αλλά και της ταυτόχρονης ανάγκης να εξασφαλίζεται κυβερνησιμότητα και πολιτική σταθερότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments