Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [13/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [13/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (13/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (13/1/20).

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι βρίσκεται στον Λέοντα, απ’ όπου θα σχηματίσει αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Αυτή η όψη θα σας χαρίσει ισορροπία για την έναρξη της εβδομάδας!

Η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύες αργότερα σήμερα. Στα εδάφη τους θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου. Η θεά του έρωτα στους Ιχθύες διέπεται από κατανόηση, συμπόνια και φιλάνθρωπα αισθήματα.

Και η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο αργότερα και θα περάσει στην Παρθένο. Από αυτά τα εδάφη θα ενισχύσει την προσπάθεια να οργανώσετε όλες τις δραστηριότητές σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι σύνεση και προθυμία να στήσετε ένα πρόγραμμα!

Το πρωί ο Ήλιος θα συναντηθεί αρχικά με τον Πλούτωνα και μετά με τον Κρόνο. Κρόνος και Πλούτωνας σχημάτισαν χθες την σημαίνουσα Σύνοδό τους στον Αιγόκερω, κηρύσσοντας το άνοιγμα ενός καινούργιου κύκλου. Οι σημερινές όψεις του Ήλιου, είναι το πρώτο κέντρισμα σε αυτό τον νέο κύκλο. Η μέρα είναι ιδανική – και απαιτεί – να γίνετε πιο συγκροτημένοι!

Τη Δευτέρα θα πρέπει να δείξετε κατανόηση σε μια κατάσταση που επηρεάζει τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Μην αγνοείτε τις εμπειρίες της ζωής τους, γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο. Είναι πιθανό κάποια μέρα να βρεθείτε σε ανάλογη κατάσταση. Σήμερα πολλοί από εσάς θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και νοσταλγικοί για το παρελθόν.

Η Δευτέρα δεν ευνοεί την επίλυση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την περιουσία σας, δεδομένου ότι θα διέπεται κυρίως από συναισθήματα… Κάτι που δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος για τέτοιου είδους ενέργειες. Αντί να κάνετε καλό, μπορεί τελικά να δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα.

Η σημερινή μέρα φέρνει τύχη και ευκαιρίες σε εσάς, περισσότερο όσον αφορά την συναισθηματική και πνευματική σας ζωή: Για ενέργειες που σχετίζονται με φιλανθρωπία και το καλό της κοινότητας στην οποίο ζείτε. Σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε σοβαρά οικονομικά θέματα στην οικογένεια σας. Η Δευτέρα φέρνει σημαντικά νέα σχετικά με ένα μωρό ή ένα παιδί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Μπορεί να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με μελαγχολική διάθεση, κάτι πιο αναμενόμενο για τους άνδρες των τριών αυτών ζωδίων. Σήμερα οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη συναισθηματική κατάσταση και την σταθερότητά σας. Η μέρα φέρνει περισσότερες ευθύνες και δεσμεύσεις, που σχετίζονται με συγγενείς ή με υποθέσεις που είναι σημαντικές για το σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Τη Δευτέρα θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις, με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Η σημερινή είναι καλή μέρα για να συζητήσετε με τον/τη σύντροφο ή το/τη σύζυγό σας θέματα συναισθηματικής φύσεως ή άλλα. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες, αν καταφέρετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις, πολλές από τις οποίες θα σχετίζονται με φίλους ή γείτονές σας. Οι περισσότερες από αυτές θα σας κάνουν εύθικτους, καθώς θα κουράζεστε γρήγορα ή θα θέλετε να κάνετε κάτι πιο ευχάριστο. Η Δευτέρα είναι σημαντική για να προγραμματίσετε τα καθήκοντά σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Τα γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση ή ενόχληση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα είναι σημαντικό να εκπληρώσετε υποχρεώσεις που έχετε προς ή με γυναίκες του ευρύτερου κύκλου σας. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα κάνετε γόνιμες συζητήσεις, σχετικά με σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η συμμετοχή μιας γυναίκας στις οικονομικές σας υποθέσεις θα σας φέρει κάποιο όφελος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments