Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [13/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [13/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (13/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (13/1/20).

Κριός

Το ταίρι σας είναι πολλά πράγματα αλλά όχι μάντης. Αν έχετε ανησυχίες που θα θέλατε να επιλύσετε, φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ευθείς και ξεκάθαροι.

Αν πείτε στο ταίρι σας αυτό που πραγματικά θέλετε, θα λάβετε καλύτερη ανταπόκριση.

Ταύρος

Σήμερα η ικανότητά σας για επικοινωνία είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Για αυτό χρησιμοποιήστε την ευκαιρία, για να αναφέρετε τυχόν ανησυχίες σας στο ταίρι σας. Κρατήστε το κλίμα ανάλαφρο και θα δείτε ότι και το ταίρι σας θα είναι δεκτικό σε όσα θα πείτε.

Δίδυμοι

Έχετε διάθεση για φλερτ; Πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας, στέλνοντάς του μια σειρά υπαινικτικών μηνυμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Γίνετε όσο πιο άτακτοι τολμάτε. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε την ανάλογη ανταπόκριση.

Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως καταβεβλημένοι με τόσα πράγματα να σας έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά, και θα τα καταφέρετε. Δώστε όμως μια προειδοποίηση στο ταίρι σας. Μπορεί να φαίνεστε αφηρημένοι αλλά δεν θα έχει να κάνει με αυτό.

Λέων

Σήμερα να έχετε στο μυαλό σας ότι οι πράξεις σας δεν επηρεάζουν μόνο εσάς αλλά και το ταίρι σας. Κάποιες μικρές χειρονομίες, όπως το να πάρετε τηλέφωνο για να ειδοποιήσετε ότι θα αργήσετε, υποδηλώνουν καλούς τρόπους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξετε το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος

Μια μικρή φιλονικία με το ταίρι σας σήμερα το πρωί, θέτει τον τόνο για όλη την υπόλοιπη μέρα. Έχετε όμως τη δύναμη να αλλάξετε την κατάσταση. Με ένα τηλεφώνημα στα μέσα της μέρας μπορείτε να εξομαλύνετε τα πράγματα. Απόψε θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή.

Ζυγός

Στη σχέση σας επικρατεί ένα ήρεμο κλίμα αυτή την περίοδο. Είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας. Είναι βέβαιο ότι όσα πείτε, θα εισακουστούν και θα γίνουν κατανοητά.

Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό σας απασχολούν κάποια θέματα στη δουλειά σας; Αντί να χαραμίζετε τον προσωπικό σας χρόνο ψάχνοντας λύσεις μόνοι, ζητήστε την άποψη του/της συντρόφου σας. Επειδή βρίσκεται έξω από την κατάσταση, μπορεί να έχει κάποιες καινοτόμες ιδέες που δεν είχαν περάσει από το μυαλό σας.

Τοξότης

Βεβαιωθείτε ότι εκπληρώνετε τις υποσχέσεις που δίνετε στο ταίρι σας. Δεν θέλετε να είστε όλο λόγια και καθόλου πράξεις. Εκπλήξτε το ταίρι σας κάνοντας περισσότερα από όσα είχατε πει ότι θα κάνατε.

Αιγόκερως

Είναι πιο πιθανό το ταίρι σας να ακούσει όσα έχετε να πείτε, αν είστε εντός θέματος. Αν χαραμίζετε το χρόνο σας σε ανούσιες κουβέντες, μπορεί να χάσετε την προσοχή του πριν καν φτάσετε στο πιο σημαντικό.

Υδροχόος

Σήμερα θα αισθάνεστε γοητευμένοι από την εξυπνάδα του/της συντρόφου σας, σε συνδυασμό με την ωραία εξωτερική του/της εμφάνιση. Μια συζήτηση μεταξύ σας μετατρέπεται σε παθιασμένη διαφωνία. Επικρατεί όμως το πάθος, όχι ο θυμός – και χαίρεστε που έχετε εμπλακεί.

Ιχθύες

Με τόσα που συμβαίνουν γύρω σας, ο μόνος τρόπος για να τα βγάλετε πέρα σήμερα είναι να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ακόμη καλύτερα, επιστρατεύστε το ταίρι σας για να σας βοηθήσει. Θα τελειώσετε με τις υποχρεώσεις σας πριν καλά καλά το καταλάβετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments