Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Τον “έσβησε” ο Ελ Αραμπί

Μάρκους Μπεργκ: Τον “έσβησε” ο Ελ Αραμπί
Μάρκους Μπεργκ: Ο Σουηδός φορ δεν ήρθε ποτέ στο "λιμάνι" και ο Ολυμπιακός μόνο ευτυχισμένος μπορεί να είναι για αυτή την εξέλιξη.

Μάρκους Μπεργκ: Στις τάξεις του Ολυμπιακού, αλλά και στο σύνολο των οπαδών της ομάδας, επικρατεί φρενίτιδα με την απόδοση του Ελ Αραμπί τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο Μαροκινός στράικερ είναι σε μεγάλη φόρμα και δε σταματάει να πετυχαίνει γκολ. Για το λόγο αυτό ίσως πολλοί έχουν ξεχάσει το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, αλλά η περίπτωση του δεν κατέληξε σε “γάμο”.

Υπήρχαν έτσι και αλλιώς κάποιες αμφιβολίες για τον Μπεργκ, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε καν να περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιώνονταν, αφού ο ίδιος ο Μπεργκ οδήγησε στο “ναυάγιο” της μεταγραφής του με την αναβλητικότητα του και έτσι ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Ελ Αραμπί, ο οποίος ούτως ή άλλως άρεσε πολύ στον Μαρτίνς και τον ήθελε στον Ολυμπιακό. Εν τέλει μόνο δικαιωμένοι μπορούν να αισθάνονται στον Ολυμπιακό για αυτή την εξέλιξη.

Ο Μπεργκ κατέληξε στην Κράσνονταρ και μέχρι στιγμής έχει πετύχει τον απογοητευτικό αριθμό των τεσσάρων γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα ο Ελ Αραμπί είναι πραγματικά “καυτός”, αφού έχει σκοράρει ήδη 18 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, την ώρα που ο περσινός πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων είχε 17 γκολ στη σεζόν. Είναι μια απίστευτη επίδοση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, ότι άργησε να θεωρηθεί ο βασικός επιθετικός των “ερυθρόλευκων”, αφού στην αρχή της σεζόν ο Μαρτίνς εμπιστευόταν για βασικό τον Γκερέρο. Οι εμφανίσεις του Ελ Αραμπί όμως ανάγκασαν τον προπονητή του Ολυμπιακού να τον κάνει βασικό και έκτοτε ο Μαροκινός δεν έχει σταματήσει να τρελαίνει τον κόσμο του Ολυμπιακού με τα γκολ του, κάνοντας την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ να μοιάζει με μακρινή ανάμνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments